tiistai 28. huhtikuuta 2015

Etniset meikit, aasialaisten ihojen meikki

Aasialaisen naisen meikki
Liikapigmentaatio kasvoissa on usein ongelma Lähi- ja Keski-idän naisilla. Tämän vuoksi aasialaisen naisen meikissä on tärkeää tehdä hyvä, tasoittava ja oikeansävyinen meikkipohja. Värivoidetta voidaan tarvittaessa lisätä alueille, joissa on epätasaisuutta. Puuteri voi olla keltasävyistä tai pigmentitöntä ja väritöntä, mutta se ei saa olla liian vaaleaa. Halutessaan voi myös lisätä hohdepuuteria tuomaan hohtoa kasvoille.

Kuva 1. Aasialaisen naisen voimakas meikki Linkki kuvaan

Luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, kannattaa käyttää mausteisen lämpimiä ja luonnonläheisiä meikkisävyjä. Keltaisuuden häivyttämiseksi voidaan käyttää kylmiä ja voimakkaita sävyjä, jotka heleyttävät ihonväriä. Monet arabinaiset ja intialaiset tekevät voimakkaan silmämeikin. Tämän vuoksi kajalia voidaan käyttää ylä- ja alaluomelle ja se voidaan piirtää koko silmän pituudelle.

Kuva 2. Aasialaisen naisen meikki Linkki kuvaanItämaisen naisen meikki
Vahvat ja hennot kylmät sävyt sekä syvät maustevärit ja neutraalit vivahteet sopivat itämaiselle naiselle. Ihon keltaisuuden vuoksi kylmät sävyt kirkastavat ihoa ja luovat hehkua kasvoille. Meikin keskipisteenä on usein silmät. Meikki voi olla vahva tai utuinen. Ylä- ja alaluomen luomivärimäärä ja voimakkuus kannattaa pitää tasapainossa.

 
Kuva 3. Itämaisen naisen juhlameikki Linkki kuvaan

Ylärajauksesta voi tehdä tumman ja voimakkaan, mutta alarajaus kannattaa pitää silloin pehmeämpänä. Kapealla rajauksella saadaan silmät näyttämään pienemmiltä. Ripset saattavat olla hennot, lyhyet ja melkein olemattomat Kaukoidän naisilla. Runsas ripsivärin käyttö voi saada silmät näyttämään pienemmiltä. Voimakkaat ja selkeät kulmakarvat näyttävät hyviltä itämaisilla naisilla.


Kuva 4. Itämaisen naisen meikki Linkki kuvaan


Lähteet:
Tuija Luukkainen, Taina Raivio, Tuula Väliaho, Meikkaus, WSOY Oppimateriaalit Oy, 2007, sivut 203-206

 

Kirjoittanut: Erika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti